26 Şubat 2013 Salı

The Oscars 2013 Kırmızı Halı

Merhabalar :):):)

Oscar ödülleri sahiplerini bulalı 24 saat oldu.Bizim de hala konuştuğum ödülerin kime gittiğinin yanısıra "kırmızı halıda kim ne giymiş" sorusuna verdiğimiz cevaplar. Şimdi sizlerle üç favorimi paylaşacağım =)

1.Jessica Chastain

En iyi kadın oyuncu seçilemese de benim için Oscar Ödül Töreninin en şık kadını idi Jessica. Armani Prive elbisesi, tenine ve saçına uyumlu rengiyle, hatlarını en güzel şekilde sunuşuyla ve zerafetiyle göz dolduruyor. Makyajı ve saçına diyecek bir şey yok zaten. Ba-yıl-dım kendisine!!










2.Amy Adams

İtiraf ediyorum, izlerken ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim. Çok abartı, gelinlik gibi demiştim. Fakat sonradan internette daha yakından incelediğimde saçı, makyajı ve ten rengiyle Oscar de la Renta elbisesinin içinde ne kadar şık göründüğünün farkına vardım.Bir ayrıntıyı belirtmek istiyorum. Renk o kadar iyi ayarlanmış ki, bir ton koyu ya da açık olsaymış gerçekten göz yorabilirmiş. Bu kadar riskli elbiseleri de taşımak herkesin harcı değildir diyerek 2. sırama yerleştiriverdim kendisini :)







3.Halle Berry



"..ve tanrı elbiseyi yarattı..." diye bir giriş yapsak komik olduğu kadar doğru da olabilirdi. Bu elbiseye ilk gördüğüm andan beri çarpıldım. İşin arkasından Versace çıkınca "bilmeliydim" dedim. Sarışın bir modelde net bir topuz ve olabildiğince doğal makyajla muhteşem durabilecek bu elbise Halle Berry' ye de çok yakışmış Bu yüzden şıklar listemde üçüncü sırada yer aldı :)







4.Naomi Watts


Hımm, ne derler? Buldum: zımba gibi. Armani elbisesinde bembeyaz teni, doğal topuzu ve makyajıyla diyecek yorum da pek bırakmıyor, zımba gibi durmuş diyorum. (Hakan Akkaya'nın sözüydü değil mi? )











5. Sandra Bullock

Bir Ellie Saab elbisesi nerede olsa çeker beni Rengi ve duruşuyla çok sevdiğim elbisesinde düz saçları tercih etmiş Sandra Bullock.. Tek sevmediğim ise saç tokası oldu. Onun için listemde beşinci sırada :)












6.Amanda Seyfried

Prenses gibi olmuş Amanda Alexander McQueen elbisesi ve güzel topuzuyla. Gel gör ki elbisenin modeli güzel olmasına karşılık çok soluk buldum. Bir de işlemelerini sevemedim bir türlü. Bu sebepten dolayı altıncı sırada benim için :)












7.Kristen Stewart

Reem Acra elbisesinden çok saçına ve makyajına bayıldığım, doğal ve seksi görünmenin nasıl olduğunu bize gösteren bir isimdir benim için Kristen.Elbisenin göğüs bölümünü, nereden çıktıkları belli olmayan tüllerini ve tarif edemediğim kumaşını, kahverengi tonlarında makyajıyla ve herkesten farklı günlük salınmış gibi duran doğal hacimli saçları görmezden gelmemizi sağlıyor. En azından farklı diyerek yedinci sırada Kristen stewart :)








8. Charlize Theron




Çok sade, çok net, hafif sıradan fakat çok şık Christian Dior Couture tercihiyle. Fazla da yorum yapacak bi şey yok sanırım :)











9. Jennifer Lawrance

Uzaktan bakıldığında şık, yakından bakıldığında yürürken arkasında oluşan boşluğu gördüğümde bu ne ya dediğim Dior Houte Couture elbisesiyle dokuzuncu sırada benim için. Özellikle boynuna taktığı arkadan sarkan kolyesi, gereksiz kabarıklığı gelinliği andıran elbisesiyle hayal kırıklığı. Daha düz, onu bu kadar soluk göstermeyecek bir elbise seçseydi aldığı ödül ve düştüğü an dışında şıklığıyla da konuşabilirdik kendisini :)








Küçük Hanımın Şıklığı

Oscar'ın en iyi kadın oyuncu dalında en küçük adayıydı Quvenzhane Wallis. Onu herhangi sıralamaya almak ve yorumlamak yanlış olur diye düşünüyorum fakat keşke bu kadar ağır bir renk giydirmeselerdi demeden de edemiyorum. Neyse, hem başarısı hem de şıklığı hayatının geri kalanında sürer, Anne Hathaway veya da Adele ablasına çekmez umarım. :) (söylemeden edemiycem, çantası da ne güzelmiş öyle :D )



















21 Şubat 2013 Perşembe

Kelebeğin Rüyası Gala


Geçtiğimiz günlerde (diyerek başlıyorum yine) Kelebeğin Rüyası'nın galası yapıldı. Türkiye'de belkide en dikkat çeken, gözlerin üstünde olduğu gala oldu bu. Elbetteki modayla ilgilenen bizlerin ilk merakı "kim ne giydi" oldu :) Söylemeliyim ki favorim, "woawww" dedirten isim Belçim Ergoğan oldu. Bakalım siz kimleri begeneceksiniz? =)




 

 

 

 




20 Şubat 2013 Çarşamba

Haftanın Stili: Ayda Mosharraf



Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye finali yapıldı, Mustafa birinci oldu. Yarışmada "ses" kazanmadı belki ama Ayda deriin bir iz bıraktı muhteşem sesi, sevecenliği ve elbetteki stiliyle.Giydiği herşeyi kendine yakıştırdı, kendine has tarzı ile özleştirdi ve hem göz ziyafeti, hem de müzik ziyafeti yaşattı bizlere. İşte yarışmada giydiği kııyafetler =)

 


 

19 Şubat 2013 Salı

London Fashion Week:Rihanna For River Island 2013

New York FW'yi geride bıraktık ve London FW'ye geçtik. Bugün tesadüfen rastladığım Rihanna'nın tasarımcı Adam Selman ile birlikte hazırladığı koleksiyonu burada paylaşmak istedim. Çok şahane, büyülendim gibi yorumlar yapamayacağım. Ortalama düzeyde, rahatlığa önem veren aynı zamanda şık parçalar göreceksiniz. Ağırlıklı olarak siyah rengi seçilmiş. Eklemek istiyorum, sunum tarzını, kıyafetlerden daha çok sevdim. =)













17 Şubat 2013 Pazar

NYFW: Ralph Lauren Sonbahar/Kış 2013-2014

Merhabalar :) Çok güzel bir New York Fashion Week'ten sonra akılda kalan bir defile paylaşmak istedim. Tasarımlarıyla adeta kendimden geçtiğim, "woaaw, işte buuu" dediğim defilede maskülen kadının kadifeyle buluşmasını göreceksiniz. Yüksek bel pantolonların en şık kullanımları, kadifenin cazibesi, hafif de military havasıyla güçlü ve elegant kadının güzel bir karışımı olmuş.Renkler konusuna gelecek olursak Ralp Lauren de "siyah beyaz candır" demiş. İyi de etmiş. Zira, siyah beyaz hastası, hatta 1 yılını sadece siyah beyaz giyerek geçirmiş biri olarak "favori moda yılımı" yaşıyorum şu aralar :) Neyse, bakalım sizde beğenecek misiniz? :)