11 Mart 2013 Pazartesi

Jeffrey Campbell- Bana Gelll!

Bugün sizlerle elime geçen ilk fırsatı kaçırmayıp satın alacağım, özgün, çılgın, genç ve cesur ayakkabıların sahibi markayı-Jeffrey Campbell'i paylaşacağım. Hangi sıfatları sayarsam yetersiz gelecek bu ayakkabı markasında çeşitlere ilk baktığınızda "yok artık" dilyecekseniz mbelkide. Ya da "bunu kim giyer ki" diyeceksiniz. İşte tam bu anda şanslıysanız bir kaç vlogger ya da blogger sayesinde yapılan kombinleri görecek, çoğunu beğenecek ve "benim olmalı" diyecekseniz. (JC'ye aşık olma sürecim tam tamına böyle oldu çünkü) Fiyatları $150 dan başlayan bu ayakkabılara sahip olmak isterseniz Türkiye'ye gönderilme süreci biraz sıkıntılı olacak fakat buna değeceğine eminim. İşte Twice My Burn koleksiyonu:







Daha cesur bir koleksiyon erkekler için hazırlanmış. Türkiye'de görülebilirliğinin düşük olduğuna inandığım, görsem de kıskanabileceğim ayakkabıların toparlandığı koleksiyon; The Damned :










Daha fazlaları için Jeffrey Campbell'i instaguram dan takip edebilir, yapılan kombinleri görebilirsiniz. Ya da youtube'dan Jeffrey Campbell giyen bloggerların yarattığı tarzı inceleyebilirsiniz.( shopvegabondyouth ve clothesencounters favori vloggerlarımdır) Bakalım sizler de benim kadar beğenecek misiniz? =)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder