3 Şubat 2013 Pazar

Ne giydiler: The Carrie Diaries

Sex and the City'nin Carrie Bradshaw' unun gençliğini izlediğimiz The Carrie Diaries'i BURADA anlatmıştım hatırlayacaksınız. Dizi olaylarından çok "Hmm, ne giyilmiş acaba" sorularıyla ünleniyor dünya genelinde. Zira, moda konusu olmasaydı Girls silip süpürmüştü şimdiden.
Neyse, aşağıdaki resimlere baktığınızda gözünüze çarpacak en büyük şey desenler olacak. Çeşitli desenler birbirleriyle profesyonelce karıştırılmış, sade ayakkabılarla tamamlanmış. Elbette ki iki deseni karıştırmanın bazı püf noktaları var.(ilerleyen günlerde paylaşacağım). Maklyajlara baktığımızda da kırmızı göz makyajı göze çarpan bir diğer unsur olacak. Bugünlerde şov amaçlı kullanılan kırmızı makyajlar o dönemde normal hayata uygulanarak çılgın (bence) bir görünüm vermiş.
Son bir not eklemek istiyorum. Dizide kullanılan kıyafetler bugünün modasına benzerlik göstermekte fakat kırmızı göz makyajı, canlı desenler, abartılı saçlar kullanmak istiyorsanız daha dün 80'lerdeymişsinizcesine (huhh) hepsini bir arada kullanmayın :)











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder