7 Şubat 2013 Perşembe

Çizgiler Damalara Karşı!

Büyük ilgi gören Marc Jacobs'un çizgilerinden sonra, Louis Vuitton'un 2013 Spring-Summer koleksiyonu ile beraber dama desenleri girdi hayatımıza.Kristen Stewart, Miranda Kerr, Gwen Stefani, Kerry Washington ve Jessica Alba'da görüldükten sonra daha bir sıcak bakar olduk dama desenlerine. İşte tam bu noktada yaz sezonu için bir karşılaştırma geliyor: Çizgiler mi, dama desenleri mi?

1. Olaya öncelikle vücut formu olarak bakalım. Çizgilerle vücudunuzun kıvrımlarını vurgulayabilir, ön plana çıkarabilirsiniz. Fakat bunu dama desenleri ile elde etmek çok zor. 
2. Dama desenleri çizgilerden daha çok göz alıyor. Efenim, bir elbise giyecekseniz, ne olursa olsun güzelliğinizi çalmamalı. Yüzünüzden geri planda kalmalı ne olursa olsun (bence). İşte bu noktada çizgileri bir şekilde geri plana atsanız da, küçük dama desenlerin de bu durum pek de mümkün olmuyor.
3.Dikkat çekmek, girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinize toplamakö derseniz, dama deseni diyeceğim elbette. Duruş itibariyle daha güçlü, daha keskin ve ilgi çekici gözükebilirsiniz. Yine de 2. maddeyi göz  önünde bulundurum derim :)


Evett, şimdilik 3 madde ile karşılaştırdım, güncellemelerim devam edecek. Bir sonra ki yazım da sevgililer günü kombinleri olacak. Kaçırmayınn :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder