7 Temmuz 2013 Pazar

Miley Cyrus - We Can't Stop

 
Merhabalar.. Uzun aradan sonra yayınlayacağım ilk konu Miley Cyrus'un yeni tarzından çok yeni klibi olacak.Bunu çok paylaşmak istemiştim. Hakkında yorum yapılacak bir çok şey var zira. Hemen başlayalım =))



Nasıl bilirdiniz merhumu?

     Eski Miley'den bahsediyorum. Hani bizim şu büyük büyük logolu çantalarını kolunda taşıyan, türüne Türkiye'de yaz günü ugg giyen kızlarımızda rastladığımız şu tikky, hanım hanım, evlilik hayalleri kuran, muhafazakar bir ailenin kızı olan Miley..
     Herşey saçla başladı. Önce beğenmemişti, yedirememiş ve hatta sindirememişti upuzun dalgalı saçlarını bir anda kaybetmeyi. Sonra alışmaya başladı. Artık Hannah Montana olmayacak, o imajından sıyrılacaktı. Sonra dergilerde gayet cesur pozlar verdiğini gördük. Yetmedi, yılın en seksi kadınlarından biri olarak seçildi..
     İyi, güzel, tebrik ediyorum kendisini. İstediğini elde etti. Etti de, keşke yapmacık olmasan be Miley. Yani o saçları kestirdikten sonra olmadığın gibi davranmak bir yana, bir de milleti asi, serseri, lezbiyenlik eğilimleri olan biriymiş gibi göstermeye çalışıyorsun. Utanmasan reklan verecek, büyük harflerle her çıktığın dergiye, TV Showlarına yazacaksın: "Hey, Millet, bakın ne kadart kafa biriyim, çok eğleniyorum ben he he he" diye..





     Klibi de izlerseniz eğer yaptığı hareketlerin ne kadar yapmacık, ne kadar "o" olmadığını anlayacaksınız. sürekli bir yadırgama durumu oluşturuyor izleyicide. "Miley" bunu yapmaz diye. Ya da bu o kız değil diye. Ama Kesha'da ya da Pink'de öyle mi. İkisini de seviyoruz, "delidir ne yapsa yeridir" diyoruz. En önemlisi doğal ve samimi buluyoruz.Mesela Mile klibin son kısımında sarıldığı kızın bir an göğsünü tutacak gibi oluyor ama vazgeçiyor veya utanıyor her neyse. Eğer gerçekten kendi kişiliğini yansıtsa idi, gayet utanmadan tutar, "ben böyleyim" derdi, biz de bu kadar yapmacık bulmazdık.
     Kısaca, piyasaya fresh bir giriş yapmak, eski cici kız imajınızdan kurtulmak istiyorsunuz. Tarzınızda değişiklikler yapabilirisiniz. En güzel şey değişimdir zaten. Ama popülarite için olmadığı biri gibi davranmak yanlış bir davranış. Sizce de öyle değil mi?









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder