15 Temmuz 2013 Pazartesi

Victoria Beckham - LouisVuitton Elbisesi

Tarzından hep konuşturur Victoria Beckham. Zarif, elegant, sade, net ve seksi bir tarzı vardır. Moda dünyasında bir çok kişi tarafından takip edilir, hayranlıkla izlenir, kendinden daima söz ettirir. İşte, yahu Victoria'da eskidi artık, konuşulmuyor öyle diyecektim ki, daha düşünceler ağzımdan kelimelere karışıp cümle olacakken hepsini yutturdu bana tenis maçına giderken giydiği alt ve göğüs kısmı dantelli, incecik askıları olan, tarzıyla bütünleşen Louis Vuitton elbisesiyle.



Gördüğünüz gibi bir o kadar sade, bir o kadar şık elbisesi sadece "elbise güzel olduğu için" değil, Victoria'nın tarzıyla yeni bir görünüm, ayrı bir seksilik kazandığı için moda dünyasında yankı yarattı. Aslında bana yakın geçmişten Sex and the City izleyicileri için hatırlaması kolay bir elbiseyi gözümüzün önüne getirdi. 

Dizide, Carry Bradshaw'ın fotoğraf çekimlerinde, Mr.Big ile ilk resmi buluşmasında giydiği, meşhur otobüs reklamlarının üzerindeki elbisesini anımsadınız mı? Yine sade, şık ve seksi bir elbise Sarah Jessica Parker ile anlam kazanmış, (benim için) unutulmaz olmuştur. Victoria'nın LV elbisesini gördüğümde ise direk bu elbiseyi hatırladım ve buurada da paylaşmak istedim.

Konunun özetine gelirsek, ve neden bu kadar üstüne düştüğümü kısaca ifade etmem gerekirse şöyle söyleyeyeim. Çoğu kadın, kendi tarzını bulamadan, elbiselerin onları değiştireceğini düşünerek mağazada mankende gördüğü, ya da vitrinden yakaladığı kıyafeti alır, bir umutla giyer. Alınan tepkilere bakınca o kadar da şahane olmadığını görür ve hayal kırıklığı kaçınılmaz son olur. Fakat elbisenin asıl görevi kişiyi değiştirmek, olduğundan farklı göstermek değil, onunla bir olmak, bütünleşmektir.Diğer bir değişle, elbise kadını değil, kadın (kendini tarzını bulabilmiş) elbiseyi değiştirir.
İşte Victoria'nın elbisesi bu yüzden bizi büyüledi, "woaaww" dedirtti, ve bir anda kendimizi bu elbiseyle hayal ettik. Umarım aşağıda ki resimle de anlatabilmişimdir =))






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder