3 Ocak 2013 Perşembe

Bu Kış Hangi Kabanları Giydik?


Kış geldi, soğuklar bastırdı, Kuzey Yarım Küre'de herkes kabanlarına sarıldı. Peki trendler neydi, en çok neyler tercih edildi? İşte karşınızda :)


1. Military Kabanlar

Bu sezon belkide en trend olanlarıdır Military, Sadece kabanları değil, gömlekleri ve hatta botları da (Bkz: Asker Botları) bu etkinin içerisinde yer alıyor.Bir çok mağazada karşınıza çıkacak olan bu kabanlar, renk çeşitleri ve güzel bir kombin ile size trend bir görünüm verecektir.


2.Parkalar

Parkalar deyince durmak lazım. Son bir kaç sezondur yavaş yavaş trend olmaya başlamış, bu sezon öne cıkmış parkaları günlük şıklığınıza cok basit kombinlerle dahil edebilirsiniz. Şu ana kadar gördüğüm en güzelleri Zara'nın parkaları idi. Fiyatları 200 TL civarı olması lazım. Tabi, diğer markalarda değişen fiyat seçenekleriyle bunlardan birine sahip olmak mümkün :)

3.Oversized Kabanlar


Oversized modasını pek sevmediğim halde o kadar güzel kombinlerini görüyorum ki, "İşte bu!" diyebiliyorum bazen. Oversized deri ceketler, normal ceketler trend oldu ama en çok tutulanları kabanları oldu.

4.Toggle Kabanlar

Kendine has bir havası olan toggle kabanları seviyorum. Henüz Türkiye'de çok tutulmamış olsa da dünya modasında trend olan toggle lar kullanışlı olmasıyla hem bayanlara hem de erkeklere en çok yakıştırdığım kabanlar.Peki bunları nerede bulacaksınız? Sezonun başlarında Bershka ya da Pull and Bear'da görmüştüm. Fiyatı da 160 TL civarıydı. (Bu arada toggle'ı Türkçe'ye cevirdiğinizde odun düğmeler gibi bir anlama çıkıyor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder